Avon Naturals Tempting Jagoda i bijela čokolada

 Pozdrav svima :)
Konačno su nam stigli topli i sunčani dani a s tim i dosta novih proizvoda za kolekciju proljeće/ljeto. Ovdje podrazumijevam sve što se tiče makeupa, dekorative, preparative i ostalih trendova. Sa toplijim temperaturama dolaze nam i laganiji, osvježavajući proizvodi. O jednom od tih noviteta ću pisati u ovom postu.

Radi se o Avon Naturals liniji koja je bogatija za još jedan miris :D 
To je miris jagode i bijele čokolade pod nazivom Tempting. I moram reći da je stvarno "zavodnički" odnosno baca u iskušenje (iskušenje da ga ne pojedem xD) 

U ovoj liniji se nalaze tri proizvoda: aromatičan gel za tuširanje, mirisni sprej za tijelo, hidratantni losion za tijelo. Ja imam prva dva o kojima vam pišem svoje dojmove.

Avon naturals Tempting Jagoda i bijela čokolada- aromatičan gel za tuširanje 

Avon kaže:
"Čisti i osvježava kožu, ostavlja ugodan osjećaj i nježan miris." 


 Dojmovi:

Gel za tuširanje dolazi u plastičnoj ambalaži s čepom koji se otvara prema gore. Bočica je prozirna i uvijek možete vidjeti koliko vam je proizvoda još ostalo. Gel je nježne ružičaste nijanse, blagog bisernog sjaja. Gustoća mu je srednja. Nije pre tekuć a nije ni gust kao kreme za tuširanje. Kada ga nanesem na kožu stvara lijepu pjenu i pruža divan miris koji nije jak. Ostavlja kožu mekanom i glatkom, ne isušuje, a miris se ne zadržava dugo na koži. 

Sada da kažem nešto o mirisu. Znači, mene totalno podsjeća na žvakaće gume (Babol i Huba buba) :D Sladak je i voćni, a opet nije da miriše previše po jagodama ili bijeloj čokoladi.  Ako volite slatke, voćne, bubblegum mirise onda nećete pogriješiti s ovim :D 

Količina: 200 ml
Cijena: varira od kataloga do kataloga

Sastojci:
 
Avon naturals Tempting Jagoda i bijela čokolada- mirisni sprej za tijelo

Avon kaže:
"Osvježava kožu i oduševljava osjetila privlačnim mirisom." 
 

 Dojmovi: 

Sprej za tijelo izgleda kao i ostali iz naturals linije. Dolazi u manjoj plastičnoj bočici s pumpicom koja odlično raspršuje proizvod. Meni su ovi sprejevi tako multifunkcionalni da ih koristim za sve i svašta. Pošpricam si odjeću, kožu, ormar, jastučnice, posteljinu, osvježavam prostor s njima, ma stvarno mogu za svašta služiti ;) 
Vjerujem kako je većina vas probala barem jedan od ovih sprejeva pa znate da ne traju predugo na koži. Meni miris nestane u roku sat vremena. Ali kad se našpricam stvarno uživam u svježini koju mi daje i mirisu. U vrućim danima znam samo ovo koristiti jer mi parfemi znaju biti prejaki. 

Količina:  100 ml

Sastojci: 


U trenutačnom Avon katalogu možete nabaviti cijeli ovaj set za 38,90kn :) 


Koji su vama omiljeni mirisi ovakvih proizvoda? Hoćete li probati nešto iz ove linije?

Pišite mi ;) Do čitanja, xoxo

2 komentari:

  1. takvih mirisa sam imala i ja, također ih koristim za sve i svašta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, baš su praktični, a daju se uhvatiti i na jako dobrom sniženju :)

      Izbriši

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *