Makeup Revolution Essential Shimmers

Pozdrav drage!

Za Makeup Revolution palete su čule gotovo sve djevojke koje imalo prate svijet kozmetike. Njihove palete su dobro poznate po tome što vjerno kopiraju poznate i skuplje brendove. Ja ću vam danas pisati o paleti "Essential shimmers".

Kao i većina njihovih paleta, dolazi u plastičnom pakiranju s ugraviranim logom zlatne nijanse. Paleta ne sadrži ogledalce što će nekima možda biti minus, no meni to ne smeta. Dosada nisam imala problema sa poklopcem, otvaranjem i zatvaranjem. Sve funkcionira dobro iako samo pakiranje nije najkvalitetnije odrađeno. To je i razumljivo s obzirom na cijenu od nekih 46 kn.

Ova paleta sadrži miks shimmerastih i bisernih sjenila. Ukupna količina proizvoda je 14 grama što znači da ćete dobiti 1,1 gram po sjenilu. 
 
Paleta sadrži 12 sjenila.
1 nijansa je biserno bijela koja je dobra za posvjetljivanje ispod obrva i naglašavanje unutarnjeg kuta oka
2 nijansa je nježna blago roza koja također može poslužiti ispod obrva ili kao baza na cijelom kapku
3 nijansa je blage bež boje sa malo više shimmera, nju možete koristiti kao i prethodne dvije. Zapravo, ove tri nijanse mogu poslužiti i kao highlighter. 
4 nijansa je nekako prigušeno zlatna
5 nijansa je nježna bronačana 
6 nijansa je dosta izražena zlatno-brončana nijansa
7 nijansa je meni možda i omiljena iz ove palete. Radi se o tamno smeđoj nijansi koja odlično izgleda samostalno na kapku ali i u pregibu kapka
8 nijansa je neki miks rose gold i smeđe boje
9 nijansa je bež 
10 nijansa je moj drugi favorit u paleti. Taupe nijansa koja predivno izgleda sama po sebi, ali odlično se kombinira s drugim sjenilima
11 nijansa je tamno smeđa 
12 nijansa je nježna taupe boja


 Tekstura je svilenkasta, glatka. Neke nijanse su malo praškastije, ali ne truse se ništa pretjerano.

Sjenila se ne truse prilikom nanošenja i proizvod ne ispada gotovo uopće tijekom nošenja na kapke. Izvrsno se blendaju. Odlične su pigmentacije tako da nećete imati borbe sa dobivanjem na intenzitetu. Dovoljan je jedan lagani sloj da bi dobili intenzivan izgled na kapcima. Nijanse su odlično ukomponirane tako da se mogu napraviti mnogi makeup lookovi i različite kombinacije.

Što se tiče dugotrajnosti sjenila na kapcima, tu sam primjetila da se nakon 5 sati  tamnije nijanse  počinju nakupljati u pregibu. Imajte na umu da su moji kapci masni i da nisam stavljala bazu. Vjerujem da osobama sa normalnim kapcima i sa bazom nebi uopće došlo do toga.


Slikano vani na prirodnom svijetlu 
 

 Slikano vani u hladu 

Ako želite malo glamurozniji izgled, a opet prigodan za svakodnevne situacije, bacite oko na ovu paletu. Dobiti ćete paletu sa 12 kvalitetnih i dobro pigmentiranih sjenila koja će uljepšati vaš svakodnevni look. 

Sastojci: 

 Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methlyparaben, Propylparaben May Contain: (+/-) TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77510, CI 77742, CI 77007, CI 16035, CI 42090

Do čitanja,
xoxo, Sunči

0 komentari:

Objavi komentar

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *