Wet'n'wild megaglo Precious Petals highlighter

Pozdrav drage!

Ako pratite što se događa po drogerijama, onda ste sigurno čule da su stigle nove stvarčice kod nas od Wet'n'wilda. Ja sam od noviteta zasada kupila ovaj highlighter o kojemu pišem danas. Kod nas su dostupne dvije nijanse, ova i Crown of my Canopy koja je meni izgledala pretamno za highlighter, a više kao bronzer.


Highlighter dolazi u kockastoj plastičnoj ambalaži sa crnom trakicom preko poklopca tako da znate je li proizvod već otvaran. Što se tiče poklopca, nije najbolji, ne klikne savršeno, osjeti se da kvaliteta nije nešto te već vidim kako će poklopac vjerojatno puknuti nakon par tjedana korištenja :D

Količina: 5,4 grama
NIjansa: Precious Petals



 
 Ovo je predivan highlighter breskvasto-roze nijanse sa srebrno-zlatnim shimmerom. Teško je odrediti samu boju, rekla bih da je champagne peach (ne znam kako ovo prevesti na hrvatski, ali nadam se da kužite što mislim ;)) U sebi ima ucrtane latice cvijeta koje mu daju još ljepši izgled. Što se tiče kvalitete samog highlitera, ona je odlična. Fomula je mekana, glatka, ne trusi se i odlične je pigmentacije.

Kada se swatcha prstom izgleda full pigmentirano i možda prejako. No, kad se nanosi četkicom, daje taman dovoljno sjaja da ne izgledate kao disko kugla a opet ni premalo da nije vidljiv. Nema šljokice u sebi, nego sitan biserni shimmer. Postojan je satima, ali se intenzitet gubi s vremenom.

Kažem, ako želite jači efekat, odnosno ako baš volite da se jako ističe, onda ga možete nanijeti prstima. Lako se blenda tako da nemate straha kako će vam ostati ravna linija po licu.






Higlighter se jako lijepo stopi sa kožom, lako se blenda i može se nadgraditi. Daje predivan glow licu.

Nažalost, moj mob ne može baš najbolje uhvatiti tu ljepotu :D 

Sastav:

Ako volite highlightere i ako ste u potrazi za nekim dobrim, nećete pogriješiti ako kupite ovaj. Kvalitetom se može mjeriti i sa skupljim brendovima. Highlighter je odlične pigmentacije, daje zdrav izgled licu, traje i pristaje gotovo svima.

Cijena: 42 kn 

Kako se Vama čini? Koristite li uopće highlightere?

Do čitanja, xoxo, Sunči :*


4 komentari:

  1. Bas sam ga gledala i nisam ga kupila, inace obozavam highlightere i ovaj izgleda pre pre divno
    Odlicna recenzija
    MagdalenaŠ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :*
      Nećeš pogriješiti ako nadopuniš svoju kolkciju njime ;)

      Izbriši
  2. Gdje si ga kupila? Ja ga trazim svugdje i nigdje ga nema :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sada ga imaš u svakoj drogeriji koja drži Wet'n'wild stalak (Dm, Bipa)

      Izbriši

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *