Balea Crazy Coco mousse za stopala

Evo mene opet :) Ovaj puta sa recenzijom proizvoda za njegu stopala. Nisam sigurna, ali mislim da nisam baš pisala na blogu mnogo o toj kategoriji. Pa da popravim i taj aspekt :D

Moja stopala nisu pre zahtjevna, ali tu i tamo se nađem u fazi kad mi pete znaju biti hrapave pa im treba posebna njega. Ovdje neću pisati o cijeloj rutini kako ja njegujem stopala i riješavam se tvrdih peti, nego o djelovanju ove pomalo neobične mazalice. Neobične jer se radi o moussu :D


Kao što vidite prema informacijama na naljepnici, od ovog moussa nemojte očekivati neku bogatu, tešku, hranjivu formulu koja će spasiti vaša stopala. 

Mousse je stvarno moussaste strukture, onako je fluffy i mekan pod prstima. Bijele je boje s mirisom kokosa. Ambalaža je skroz ljetna, privlačna, klasična za balea proizvode. Teglica je plastična a količina koja se nalazi u njoj iznosi 150 ml što je i više od prosjeka obične kreme za stopala. 


Kad se odvrne poklopac, vidite da je obložen zaštitnom folijom pa možete vidjeti ako je netko već otvarao proizvod. Slijedeće što ja napravim kada skinem foliju je da zabijem nos u teglicu i vidim kako miriše :D E, pa miris ovog moussa je nešto između kokosa i klasičnog mirisa krema za noge. Nije prirodan miris kokosa, ali ni preumjetan. Za stopala, sasvim oke. 


Sama tekstura moussa me podjeća na bijelu kremu za kolače :D Lagana i prozračna je.

Kad se namaže, mousse se nekako razrijedi, dobije vodenkastiju strukturu. Zboga toga se iznimno lako razmazuje i brzo upija. 

Stopala budu mekanija na dodir i blago hidrirana. 



Ako želite ubaciti u svoju rutinu dnevne njege stopala nešto što možete namazati dvije minute prije nego obujete natikače, sandale i slično te izjurite van, onda je ovo super proizvod. Dobiti ćete blagu njegu preko dana, a nećete morati dugo čekati da vam se krema upije.

Dostupno: DM
Cijena:13,90 kn

Do čitanja, 
xoxo, Sunči :)


0 komentari:

Objavi komentar

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *