👁️ Maskara o kojoj svi bruje!~ Loreal Paradise Extatic- Hit or Sh*t?

Pozdrav svima :)

Maskara koja je navodno dupe za Too Faced Better than Sex maskaru. Maskara koja se u SAD-u zove Lash Paradise i o kojoj priča već neko vrijeme cijela YouTube i blogerska scena. Maskara koja je prije možda mjesec i pol dana stigla i na Europsko tržište. Obećava da daje volumen i dužinu trepavicama a sadrži i ricinusovo ulje. Vrijeme je i da ja napišem svoje dojmove, jer normalno da nisam mogla proći pored nje a da ne vidim zašto se toliko hvali.

Dakle, kod nas (Europa) se ona zove Paradise Extatic i pakiranje se nešto razlikuje od onog iz SAD-a, formula je ista.


Loreal kaže:

Odvedite svoje trepavice u raj intenzivnim volumenom i spektakularnom duljinom. Ultra nježna četkica obavija trepavice svilenkasto nježnom formulom obogaćenom njegujućim ricinusovim uljem. Trepavice su paperjasto mekane, bez ikakvih mrvica.
  • 90% korisnica primijetilo je da su trepavice intenzivno pune volumena
  • 98% korisnica primijetilo je značajan efekt produljivanja trepavica
  • 79% korisnica primijetilo je da su trepavice naglašene i podatne.
Dostupna je u jednoj verziji (crnoj) i osobno ljepša mi je ova "naša" verzija. Tubica je elegantna, daje dojam skupocjenosti i kao da je neke HE maskara. Ono što je netipično a jako pohvalno je to da dolazi zapakirana u kartonskoj ambalaži. Da, da, konačno da je netko krenuo s tim i iskreno se nadam da će i drugi nastaviti. Jest da neke to i dalje ne spriječava da otvaraju tubu, ali opet, ovo je korak naprijed. 

Tuba je rose-gold boje sa bijelim slovima i metalic vrhom. Četkica je klasična i to u obliku pješčanog sata. Veća je i gusta i u početku izgleda malo zastrašujuće ali se da raditi s njom. Formula je ni mokra ni suha. Neka sredina.

Količina iznosi 6,4 ml što je dosta malo za maskaru, većina ima oko 7-9 ml. Cijena joj je 99 kn.


Maskara je iznimno crne boje, nije vodootporna tako da ako dođe u doticaj s vodom budite sigurne da će se razmuljati. S jednim slojem daje lijep volumen, razdvanje i dužinu trepavicama. Sa dva daje još bolji efekt. Ono što je odlično kod nje je da nema trušenja, sljepljivanja, mrvica ispod očiju, preslikavanja i sličnog. Traje cijeli dan na očima i ne iritira ih.

Izgled ✔️
Formula ✔️
Četkica  ✔️/➖ mogla bi biti prevelika osobama sa kratkim trepavicama i malim očima
Efekt ✔️
Ponašanje na očima ✔️
Dostupnost ✔️
Cijena ➖
Količina ➖

Ako tražite maskaru koja će vam dati definiciju, volumen i produljenje a da se pritom ne trusi, preslikava ili iritira dajte joj šansu.


Sastav:
Aqua / Water, Paraffin, Potassium cetyl phosphate, Copernicia cerifera cera / Carnauba wax, Ethylene/Acrylic acid copolymer, Styrene/Acrylates/Ammonium methacrylate copolymer, Cera alba / Beeswax, Synthetic beeswax, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Polybutene, Cetyl alcohol, Steareth-20, Glyceryl dibehenate, Steareth-2, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Acacia senegal gum, Tribehenin, Caprylyl glycol, Glyceryl behenate, Sodium dehydroacetate, Hydrogenated jojoba oil, Hydrogenated palm oil, Disodium EDTA, Butylene glycol, Sodium laureth sulfate, Tetrasodium EDTA, Ricinus communis seed oil / Castor seed oil, Maltodextrin, Potassium sorbate, BHT, Centaurea cyanus flower extract, [+/- may contain ci 77499 / iron oxides

Dva sloja maskare

Pišite mi ako ste ju isprobale ;)

Do čitanja, xoxo

3 komentari:

  1. WoW! Inace obozavam njihove maskare, pa cu morati i ovu da probam. :) Svaka cast za detaljne opise i lepe fotke!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Maskara je stvarno super, nećeš pogriješiti ako ju probaš :)

      Izbriši
  2. imam 8 otvorenih maskara, tako da neko vrijeme nema kupovanja novih haha

    OdgovoriIzbriši

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *