Avon Planet Spa Treasures od the Desert~ krema za ruke

Pozdrav drage :) Danas vam donosim recenziju Avon Planet Spa Treasures od the Desert kremice za ruke sa arganovim uljem. Ova linija je obogaćena arganovim uljem za kojeg je poznato da obnavlja i hidrira kožu.


Krema se nalazi zapakirana u smeđoj kartonskoj kutijici. Kad je izvadite dolazi u tubici s čepom na odvrtanje. Meni su ovi čepovi nepraktični jer mi često znaju ispasti iz ruke, ne daju se namjestiti iz prve pa se znam naživcirati zbog toga :D Paakiranje je jako malo što može biti i plus i minus. Plus je to što stane u baš svaku torbicu a minus jer je super proizvod a dobije ga se malo. 

Količina: 30 ml 
Cijena varira od kataloga do kataloga (od 15kn-60 kn)


Tekstura kreme je gusta tako da je potrebno istisnuti jako malo proizvoda. Lako se razmazuje i brzo se upija u kožu a ruke su nakon toga mekane, nahranjene i glatke. Nema masnih tragova, da vam se ruke skližu ili da su ljepljive.

Miris ove kreme je nešto predivno. Topao, ugodan, poseban, nisam naišla na proizvod koji ima sličan miris ovome. Moram naglasiti da miris ostaje na rukama dosta dugo što se meni jako sviđa.

Ovo je jedna jako dobra krema za ruke prvenstveno zbog njege a onda i zbog mirisa. Ruke će vam biti nahranjene i zaštićene od vanjskih i drugih uvjeta. Krema se brzo upija, nije masna a kožu ostavlja glatkom i mekanom. Iako je količina koja se dobije dosta mala za kreme za ruke, to joj ne mogu uzeti za zlo jer vam je potrebno jako malo kreme. 

Preporučam da ju kupite kada je na nekoj akciji kao  što sam i ja ;)


Sastav:

Jeste ju probale? Koje su vama dobre kreme za ruke koje koristite?

Do čitanja, xoxo, Sunči :)

0 komentari:

Objavi komentar

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *