Avon Mark Magix ~prep & set sprej


Pozdrav drage :)

Danas vam pišem o prep & set spreju Magix iz Avon Mark linije. Ovaj sprej je namijenjen pripremanju kože za šminku kao i za fiksiranje šminke.

Proizvod dolazi u tamnoj bočici na pumpicu. Pumpica prska dosta jako i ostavlja malo krupnije kapljice ukoliko ne udaljite sprej najdalje što možete. Količina koja se nalazi u bočici iznosi 125ml.


Sprej nema nikakvog mirisa, jedino se alkohol može osjetiti kod špricanja ali on brzo ispari i nestane. Kada se naprska osuši se kroz nekih pola minute do minutu u mat finiš. Ono što je baš specifično za ovaj sprej jest da dosta zateže kožu. Pruža osjećaj sličan kao da ste se poprskali sa lakom za kosu po cijelom licu što nikako nije lijep osjećaj. Znači, ne treba ga nikako puno prskati jer nećete ništa postići time osim što će vam lice biti užasno zategnuto i isušeno. Jedna do dvije pumpice i to je to.


Zbog efekta zatezanja kojeg ostavlja ne bih ga preporučila osobama sa suhom i osjetljivom kožom jer bi je samo dodatno isušio. Mislim da najbolje odgovara masnoj koži, dok ga normalna  i mješovita mogu podnijeti. Ovaj sprej definitivno nije za svaki dan. Koristite ga samo u posebnim prilikama, kada želite da vam šminka traje nešto duže.

Iako se može koristiti prije makeupa ja to ne bih činila jer ima visok udio alkohola što nikako nije dobro za lice. Bolje koristite klasičan primer kojemu je namijena da popuni pore ili zagladi lice.

Sastojci: 



Cijena u katalogu mu varira, od 23kn - 40 kn.

Jeste ga isprobale? Kako se vama sviđa?

Do čitanja, xoxo, Sunči


2 komentari:

  1. Imam ga.
    Probala sam ga kao primer i kao fiksator. Kao fiksator mi je bolji..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) Samo ne mogu se naviknuti na to zatezanje lica :D

      Izbriši

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *