Najbolji drogerijski eyeliner?👀 Catrice ~010 Dating Joe Back


Pozdrav drage :)

Za mene je tuš na očima must have i nosim ga u 99% situacija kada sam našminkana. Rijetko se dogodi da ga odlučim ne staviti. Favorit već zadnjih godinu dana a možda i više mi je bio Essence Liquid ink waterproof (onaj sa plavim čepom). Obratite pozornost na riječ bio. Da da, postoji tuš koji je mnogo bolji od tog Essenceovog i iskreno ne znam zašto ga ranije nisam otkrila.




Tuš ima spužvasti aplikator koji je mekan i savitljiv tako da je lako povlačiti liniju na kapcima. Odlično stoji u ruci što znači da imam odličnu kontrolu nad tim kuda ga nanosim. Ne upija mnogo proizvoda i biti će vam dovoljno da ga jednom umočite da bi ga nanijeli na oba oka.

Pigmentacija mu je predobra. Full je crne boje i kad se osuši je potpuno matt. Ne skida se na mojim masnim kapcima, traje cijeli dan, nema preslikavanja i pucanja tijekom dana. Znači, sve što možete poželjeti od tekućeg tuša, savršen.

Plus, jeste skužile naziv tuša? Dating Joe Black, tko je gledao film sa Brad Pittom zna :D. Meni odličan film i super ideja za naziv ovog tuša <3

U ovom tušu dobiti ćete 1,7 ml za cijenu od 27 kn. 




Ako želite povoljan a pritom iznimno kvalitetan tekući tuš za oči onda sigurno nećete pogriješiti s ovim iz Catrice-a.

Jeste ga probale?





2 komentari:

  1. Uuuuuu nisam ga doživjela baš, ali moram ga kupiti i probati! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, mislim da nije dobio dovoljno pozornosti s obzirom koliko je dobar <3 Nećeš požaliti, stvarno je vrh :)

      Izbriši

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *