Terra 🍁Naturi Shimmer Powder ~01 golden highlight


Terra Naturi je kozmetika koja je dostupna u Mulleru, a često je preskočim i zaobiđem jer je izdvojena od ostale dekorative pa se dogodi da jednostavno ni ne primjetim njihov štand.
 
Vjerojatno ste čuli za ovaj brend, no pošto prvi puta pišem o nekom njihovom proizvodu, ukratko ću reći nešto o samom brendu. 

Dakle, Terra Naturi je brend prirodne kozmetike dostupan u Mulleru sa vrlo povoljnim cijenama. Neki proizvodi su pogodni za vegane tako da je to veliki plus. U njihovom asortimanu većinom se nalaze proizvodi neutralnih nijansi, a dostupni su proizvodi dekorative kao i preparative.

No, da ne duljim previše, krenimo mi sa recenzijom ovog svjetlucavog pudera za lice i tijelo u nijansi 01 golden highlight kojeg ću u nastavku zvati highlighterom.


Kada govorimo o ambalaži, ona je u rangu Essence-a, plastika koja je li-la kvalitete, ali mislim da je ipak puno bitnije kakav je proizvod, a ovaj je jako dobar.

Highlighter ima punih 7 grama što je jako puno i gotovo nemoguće za potrošiti, posebice kad se radi o highlighteru :D

Pogodan za vegane. 


Nisam sigurna jeli ovo pečeni highligter ili nije, ali prema osjećaju pod prstima i samom obliku rekla bih da jest. Ovalnog je oblika sa išaranim bijelim i smeđim nijansama koje su na svakom highlighteru različite. Ja sam uzela ovaj koji ima više smeđeg u sebi :D 


Cijena mu je nekih 34 kn.

Tekstura ovog highlightera je kremasta, mekana, svilenkasta. Kada se pomiješaju obje nijanse dobije se predivna blaga brončano zlatna boja. Daje divan sjaj, ali baš sjaj, bez komadića šljokica, glittera i sličnog. 


Može se nanositi prstima i četkicom, u oba načina odlično funkcionira.


Ima blagi mokri efekt i može se nositi na dnevnoj bazi. Izgleda jako prirodno, a opet daje zdrav sjaj i izgled licu. Ako pak želite intenzivniji izgled samo ga više nanesite ;)

Ako već niste, definitivno preporučam da bacite oko na njega jer mislim da pristaje svim tenovima i uljepšati će svaki izgled :)



Pišite mi jeste ga probale, kako vam se sviđa?
Do čitanja, xoxo, Sunči



0 komentari:

Objavi komentar

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *