Afrodita SPA šećerni piling





Pozdrav! 

Danas Vam donosim recenziju Afrodita šećernog pilinga. Kasnim u nekim stvarima, takav je slučaj i s ovim pilingom jer ima već dosta otkako se pojavio na tržištu :D No, nikada nije kasno ni zašto tako da je sada došlo vrijeme da vam kažem nešto o njemu :) 

Ako ste kao ja i volite se mackati i trackati sa različitim proizvodima, onda je piling nešto nezaobilazno u rutini njege tijela. Prakticiram raditi piling tijela barem jednom tjedno. Pa da vam kažem nešto više o ovome iz Afrodite. 

Dolazi u plastičnoj teglici tamnosmeđe boje sa poklopcem na odvrtanje. Sama boja me asocira na šmeđi šećer, nešto što jače djeluje i što je za hladnije dane. Količina proizvoda koji se nalazi u teglici iznosi 175 g. To je po mojoj procjeni dosta za 10 korištenja (ako ne pretjerujete s nanošenjem, naravno xD). 


Cijena mu je oko 40 kn.


Kao što možete vidjeti, zaštićen je folijom tako da možete biti sigurne da ničiji prstići nisu bili unutra prije vas :) 


Evo što kaže Afrodita: 

"Učinkovito uklanja površinski sloj mrtvih stanica epiderme i nudi slatku, s mirisom vanilije, namirisanu njegu kože, koja je nakon pilinga temeljito čista, glatka i meka na dodir. Sadrži prirodne aktivne sastojake."



Glavni sastojci su šmeđi šeer i karite maslac koji je bogat antioksidansima, masnim kiselinama i vitaminima. Na koži djeluje hidratantno, protuupalno i hranjivo. 


Ovo je proizovod bez: PARABENA, PARAFFINA, SILIKONA I KONZERVANSA

Sastojci: 



Moji dojmovi: 

Ovo je jedan gusti, grublji piling upravo zbog smeđeg šećera koji nije sitno mljeven. Prije upotrebe ga je potrebno promiješati kako bi se ravnomjerno povezali sastojci. Sama uporaba je jednostavna. Stavite ga na mjesta koje želite pilingirati i kružnim pokretima ga utrljate. Ne iritira kožu i nije pregrub a upravo zbog šećera koža će biti iznimno mekana. Ima predivan miris po vaniliji i karameli (nešto između toga) koji obožavam. Nakon ispiranja ostavlja mastan uljni film tako da je koža glatka, hidrirana i mirisna. Mislim da posebno dobro odgovara suhoj koži. Nema potrebe da stavljate neki dodatni losion za tijelo jer će se taj film zadržati dulje vrijeme na koži. Kao da ste nanijele suho ulje, ali ono koje se sporo upija, ako me razumijete :D 





Samo oprez, nakon korištenja moglo bi biti sklisko u kupaonici :D 

P.s. mislim da bi mogao biti težak za ljetne dane i vrućine. Po meni je više za jesen/zimu kada je koža osjetljivija i sklona sušenju zbog vremenskih uvjeta.

Sve u svemu, odličan piling koji fenomenalno obavlja svoj posao :)

Preporučite mi neki ljetni koji bih mogla isprobati? Koristite li uopće pilinge za tijelo?

Do čitanja, xoxo :)




2 komentari:

  1. Volin Afroditine proizvode jer su dosta prirodni... ali ovaj piling nisam isprobala ;) kako si ga opisala djeluje mi mirisno i interesantno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja isto obožavam njihove proizvode :)
      E miris ti je onako gurmanski, slatki, vanilijski ;)

      Izbriši

©2015 Beautybysunshine8. Sva prava pridržana.. Pokreće Blogger.

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *